Elektrische BBQ

Een elektrische barbecue geeft u al het plezier van barbecueën, zonder dat er een vlam bij te pas komt! Zonder vlam is er ook geen rook en kunnen elektrische barbecues binnen worden gebruikt en maken ze barbecueën op een inpandig balkon ook een stuk comfortabeler. Doordat u de temperatuur zelf in kunt stellen heeft u volledige controle over de garing van uw gerechten.

Van laag naar hoog sorteren

15 artikel(en)

per pagina

Van laag naar hoog sorteren

15 artikel(en)

per pagina

Wat is een elektrische barbecue?

Een elektrische barbecue is een barbecue die hitte-elementen heeft die worden opgewarmd door elektriciteit. U heeft daarom geen gasflessen, houtskool of briketten nodig om de barbecue te gebruiken. Daarnaast is een elektrische barbecue ook snel op temperatuur en daardoor snel klaar voor gebruik. Ideaal dus voor momenten waar een houtskoolbarbecue en een gasbarbecue net wat teveel tijd kosten.

 

Dé barbecue voor binnen

Doordat er geen ontvlamming ontstaat is een elektrische barbecue ook ideaal voor binnengebruik. Er is daardoor namelijk geen rookontwikkeling! Daarnaast kunt u hem gemakkelijk aansluiten aan een stopcontact en gelijk beginnen met grillen. Naast een aantal modellen met standaard zijn er ook tafelmodellen, zodat u ook aan de tafel kunt grillen.

 

De voordelen van een elektrische barbecue

  • Geen rookontwikkeling
  • Binnen een paar minuten klaar voor gebruik
  • Geen houtskool of gasflessen nodig
  • Dé barbecuesoort voor binnengebruik

Product wordt toegevoegd

Klik voor direct contact