Grandhall AllesvoorBBQ

 
Houtskoolbarbecues Houtskoolbarbecues Gasbarbecues Gasbarbecues inbouw Elektrische barbecues Buitenkeukens Buitenkeukens accessoires Accessoires

Grandhall heeft een lange succesvolle historie opgebouwd op het gebied van buitenfornuizen en buitenkeukens. Sinds 1976 staat het Australische Grandhall bekend als een van de grootste gasgrill fabrikanten ter wereld en is een erkend leverancier van diverse internationale merken. Grandhall staat voor kwaliteit, design en genieten. Met de barbecues van Grandhall wordt elke barbecue een feest! Houtskoolbarbecues, gasbarbecues, elektrische barbecues en buitenkeukens, Grandhall heeft ze allemaal van de beste kwaliteit!

meer info

 

Gasbarbecues en buitenkeukens

De Gasbarbecues van Grandhall komen uit het land van de oneindige zomeravonden, heerlijk vlees en de ultieme grillmentaliteit: Australië. Grandhall is de trotse eigenaar en vinder van Crossray technologie. Dit nieuwe design voorkomt dat vet vanaf het rooster op de brander terechtkomt, hierdoor wordt warmteverlies vermeden en kan er nog efficiënter gekookt worden. Ook is het veiliger; geen oplaaiende vlammen meer. Grandhall maakt gebruik van krachtige gepatenteerde infrarood technologie, infrarood werkt gelijkmatiger en sneller, de hitte wordt goed verdeeld en Co2 uitstoot wordt gereduceerd. De buitenkeukens en barbecues van Grandhall zijn van de beste materialen gemaakt en garanderen jarenlang grillplezier! Bekijk snel de veelzijdige gasbarbecues van Grandhall.

Grandhall-buitenkeuken

E-grill

Elektrische barbecues

De E-Grill van Grandhall is een elektrische barbecue met power! Uitgerust met de beste materialen en compacte vormgeving is de E-Grill een kleine, maar serieuze barbecue! Bekijk de informatie over de E-Grill.

De service van Allesvoor

Bij Allesvoor bieden we naast de scherpste prijs ook de beste service. Wij bezorgen we al onze barbecues gratis bij u thuis! Heeft u advies nodig bij het kiezen van een barbecue? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of open rechtsonderin het livechat venster, wij helpen u graag!.

De service van AllesvoorBBQ 

Grandhall

Van laag naar hoog sorteren

Items 1-15 of 83

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van laag naar hoog sorteren

Items 1-15 of 83

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Product wordt toegevoegd

Klik voor direct contact