Kamado BBQ

Kamado’s zijn houtskoolbarbecues die worden gemaakt van keramiek, waardoor ze erg geïsoleerd zijn. Hierdoor kunnen kamado’s hoge temperaturen aan en kunnen ze ook lage temperaturen voor een lange tijd in stand houden. Hierdoor is een kamado barbecue niet alleen geschikt voor grillen, maar ook voor roken, slow cooking, braden, stomen en bakken.

Van laag naar hoog sorteren

Items 1-15 of 121

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van laag naar hoog sorteren

Items 1-15 of 121

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Wat is een kamado?

Een kamado is een keramische barbecue die geschikt is voor grillen, koken, bakken, stomen en slow-cooking. De kamado kent zijn oorsprong in Japan en is vanaf halverwege de twintigste eeuw wereldwijd populair geworden. De eerste kamado’s werden gemaakt van klei, maar tegenwoordig wordt keramiek gebruikt.

 

Doordat een kamado van keramiek wordt gemaakt kan hij hogere temperaturen aan dan een ‘standaard’ barbecue. Daarnaast zorgen de goede isolerende eigenschappen van het keramiek ervoor dat de temperatuur constant blijft, waardoor je een veel consistenter resultaat kunt behalen.

De voordelen van een kamado:

  • Kan hoge temperaturen weerstaan
  • Is goed geïsoleerd, dus de temperatuur blijft langer constant
  • Kan voor veel dingen worden gebruikt
  • Duurzaam

Product wordt toegevoegd

Klik voor direct contact