WinterWeberen AllesvoorBBQ

Nu tot €500 cashback op Weber barbecues en accessoires tijdens WinterWeberen. Bij geselecteerde Weber producten ontvangt u van Weber een deel van het aankoopbedrag terug op uw rekening. Profiteer nu van deze actie en krijg tot €500 korting op een Weber aankoop. De actie loopt van 12 oktober 2018 tot 13 janauri 2019.

BBQ'en in de winter is erg populair. Gezellig met vrienden op een koude winterse avond rondom de warmte van de BBQ met een glühwein en heerlijk eten. Of maak bijvoorbeeld een kerstmaal klaar op de barbecue en verras uw familie en vrienden.

De barbecues van Weber zijn van uitstekend materiaal en laten geen koude lucht door waardoor de hitte in de barbecue blijft. Perfect voor in de wintermaanden.

Profiteer nu van de cashback van Weber op onder andere de bekende kogelbarbecue Weber Master-Touch of op de uitgebreide buitenkeuken van de Weber Summit serie. De barbecues beschikken over het GBS systeem waarmee u eindeloos kunt varieren op de barbecue. U kunt de lekkerste gerechten klaarmaken in de winter.

WinterWeberen AllesvoorBBQ